تقویت روحیه به وسیله همدلی. فریبا احدی بیگلو روانشناس عمومی عنوان کرد: همدلی در زندگی موجب تقویت روحیه شده و باعث میشود تا مشکلات از نگاه دیگران دیده شود، در نتیجه تسریع در حل مشکل شده همچنین باعث تقویت و استحکام روابط بین افراد میشود. به گزارش تبیان به نقل از باشگاه خبرنگارن جوان وی تصریح کرد: افزایش مسئولیت پذیری در برابر دیگران، احساس درک شدگی توسط اطرافیان از دیگر مزایای همدلی میان افراد بوده که پرهیز از قضاوت و پیش داوری های نادرست، پذیرش افراد همان گونه که مستد، تصور خود به جای دیگرا ...
تقویت روحیه به وسیله همدلی
فریبا احدی بیگلو روانشناس عمومی عنوان کرد: همدلی در زندگی موجب تقویت روحیه شده و باعث میشود تا مشکلات از نگاه دیگران دیده شود، در نتیجه تسریع در حل مشکل شده همچنین باعث تقویت و استحکام روابط بین افراد میشود.
به گزارش تبیان به نقل از باشگاه خبرنگارن جوان وی تصریح کرد: افزایش مسئولیت پذیری در برابر دیگران، احساس درک شدگی توسط اطرافیان از دیگر مزایای همدلی میان افراد بوده که پرهیز از قضاوت و پیش داوری های نادرست، پذیرش افراد همان گونه که مستد، تصور خود به جای دیگران در شرایط بحرانی و گوش دادن به دردو دلهای شخص از جمله راههای تقویت همدلی است.
احدی بیگلو افزود: به یاد داشته باشیم که هنگام همدلی و هم دردی با افراد آنها را سرزنش و نصیحت نکرده هم چنین با نگاه ترحم آمیز و دلسوزانه در مورد او قضاوت و نگاه نکنیم، مشکلات شخص را کوچک شمارده و به او اطمینان داده که فرد امینی برای شنیدن مشکلات و مسائل وی هستند.
این روانشناس در پایان اضافه کرد: همدلی رفتار پسندیدهای بوده ولی نباید در انجام آن افراط کرد زیرا موجب سوء استفاده برخی شده و همچنین از افرادی که پیوسته باعث یأس، ناامیدی و دلسردی نسبت به این کار و دیگران میشوند، دوری کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :