مصرف ویتامین های گروه B در کاهش عصبانیت و خستگیمفید است. مصرف ویتامین های گروه B در افزایش یادگیری نیز مؤثر است.

دکتر سید ضیاءالدین مظهری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف ویتامین های گروه B در کاهش عصبانیت و

خستگیمفید است. مصرف ویتامین های گروه B در افزایش یادگیری نیز مؤثر است.


گنجاندن مواد غذایی حاوی ویتامین های گروه B در تغذیه روزمره در کاهش عصبانیت، پیشگیری و درمان افسردگی و خستگی مفید است.

جگر، گوشت گوساله، ماهی، مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، جوانه گندم، حبوبات، غلات، شیر و لبنیات، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، قارچ،

انواع میوه و دانه ها و مغزهای روغنی از منابع غنی ویتامین های B هستند.

وجود ۱۶ ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی روزمره از اهمیت زیادی برخوردار است. اما مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم

نقش مهم تری را بر عهده دارند.

وجود مواد معدنی در غذاها موجب افزایش توان یادگیری، تقویت نیروی دفاعی و سرعت بخشیدن به روند رشد است.

گردو، ماهی، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوانه زده و محصولات تهیه شده از آردهای سبوس دار حاوی این مواد معدنی هستند.

به دانش آموزان و داوطلبان کنکور توصیه می شود، مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه و مواد غذایی حاوی چربی های اشباع شده

دارای فرم ترانس را کاهش دهند.

وی در پایان گفت: استفاده از غذاهای حاوی امگا – ۳ نظیر ماهی، روغن های سویا، کنجد، تخم کتان یا بذرک و گردو در این دوران از اهمیت زیادی

برخوردار است.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه